Consulten

Home
Astrologie
Tarot
Consulten
Contact
Links
 


Astrologisch consult

Tijdens een astrologisch consult bespreek ik je geboorte-horoscoop met je. In eerste instantie vertel ik wat je horoscoop laat zien wat betreft je patronen, innerlijke conflicten, talenten en algemeen gedrag. Vervolgens bespreken we je groeipunten, je huidige levensfase en/of actuele thema's. Daarbij hebben we het over achtergronden die meespelen, de sturende werking van het verleden op je huidige situatie en wat je zou kunnen doen  en welke beslissingen je zou kunnen nemen.

Duur: ongeveer 1,5  uur, kosten: € 65,-

Astrologisch Begeleiding

Je persoonlijke geboortehoroscoop helpt je om inzicht te krijgen in je karakter en tal van zaken die belangrijk zijn in je leven én om hier iets mee te doen. Je krijgt inzicht in welke doelen je nastreeft en op welke manier je in je leven staat. Van daaruit kun je concrete vragen beantwoorden en stappen ondernemen. In de sessies van Astrologische begeleiding nemen we de verschillende punten door en gaan we aan de slag ...

Duur: 6 x ca. 2 uur (individuele begeleiding)

Tarot Consult

Ik leg de tarotkaarten tijdens het consult, eventueel aan de hand een specifieke vraag. We bespreken de kaarten en we borduren voort op je vraagstelling of het thema dat de kaarten aangeven.

Het consult duurt 1 tot 1,5 uur.
Kosten: € 30,00 per uur